Спеціальне меню від шефа Костантіно Пассалаква (з 6 липня)
  • Сир страччателла з Кампанії; подається з томатами "волове серце" та соусом песто - 219.00
  • Гуакамоле з поке із шотландського лосося - 225.00
  • Іспанський холодний суп гаспачо - 125.00
  • Домашні тальятелле зі свіжими чорними трюфелями, салатом радіккіо россо та пармезаном - 349.00
  • Паппарделле з лисичками, руколою та пармезаном - 189.00
  • Пікантні спагетті з анчоусами, солодким перцем, томатами і оливками - 175.00
  • М'ясні равіолі з баклажанами у томатному соусі - 169.00
  • Філе сібаса з соусом шардонне, оливками, кедровими горіхами та родзинками - 349.00
  • Австралійський рібай стейк гриль; подається з соусом із горгонзоли - 675.00
  • Тірамісу із суницями і м'ятним чаєм - 119.00
  • Панна котта з ягодами і полуничним соуосм - 89.00

 


 
Про остерію   Меню   Винна мапа   Інтер'єр   Новини та події   Ессе   Книга відгуків  

© Пантагрюель. Усі права захищено. При використанні матеріалів з сайту посилання на www.pantagruel.com.ua є обов'язковим.