Спеціальне меню від шефа Костантіно Пассалаква (з 18 серпня)
  • Смажені квіти гарбуза (начинені рікоттою) з томатним соусом - 219.00
  • Сир страччателла з Кампанії; подається з томатами "волове серце" та соусом песто - 219.00
  • Іспанський холодний суп гаспачо - 125.00
  • Пенне з креветками та кропив'яним песто - 239.00
  • Паппарделле з лисичками, руколою та пармезаном - 189.00
  • Тренетте з сібасом, томатами і смаженими квітами гарбуза - 265.00
  • Філе сібаса з соусом шардонне, оливками, кедровими горіхами та родзинками - 349.00
  • Австралійський рібай стейк гриль; подається з соусом із горгонзоли - 675.00
  • Холодні персики у білому вині з ягодами - 99.00
  • Запечені персики з печивом амаретті, вершками та ягодами - 109.00

 


 
Про остерію   Меню   Винна мапа   Інтер'єр   Новини та події   Ессе   Книга відгуків  

© Пантагрюель. Усі права захищено. При використанні матеріалів з сайту посилання на www.pantagruel.com.ua є обов'язковим.