Спеціальне меню від шефа Костантіно Пассалаква (з 20 жовтня)
  • Салака у соусі бальсаміко з томатами черрі та лимонною цедрою - 145.00
  • Тепла брускетта з моццареллою ді буфала, свіжими томатами і прошутто ді Парма - 179.00
  • Зелені тальятелле з білими грибами, креветками і червоною ікрою - 299.00
  • Равіоліні начинені лососем з соусом з лосося, томатів та вершків - 219.00
  • Рігатоні по-фермерськи з броколі, цвітною капустою, сардинськими ковбасками та пармезаном - 195.00
  • Лазанья по-пармськи з соусами болоньєзе і бешамель, з прошутто котто і моццареллою - 199.00
  • Філе сібаса гриль з броколі, томатами та оливками - 385.00
  • Яловиче філе гриль у соусі бальсаміко з пармезаном, бататом та шавлією - 279.00
  • Яблучний штрудель; подається з морозивом - 109.00
  • Тарта з кедровими горіхами та білим шоколадом; подається з морозивом - 119.00

 


 
Про остерію   Меню   Винна мапа   Інтер'єр   Новини та події   Ессе   Книга відгуків  

© Пантагрюель. Усі права захищено. При використанні матеріалів з сайту посилання на www.pantagruel.com.ua є обов'язковим.